Σύγχρονα καλαθοφόρα οχήματα και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό. Μάθετε περισσότερα →

Ποιοί είμαστε

about-us-top

Με 10ετή και πλέον εμπειρία...

 

Η JSP Service ιδρύθηκε το Φεβρουάριο του 2002 από τούς αφούς Σταματίου με την πρόθεση να προσφέρει μια ανώτερη υπηρεσία ενοικίασης ανυψωτικών μηχανημάτων στις καθιερωμένες εταιρείες.

Με 10ετή και πλέον εμπειρία στόν χώρο ενοικίασης ανυψωτικών μηχανημάτων, διαθέτοντας σύγχρονα καλαθοφόρα οχήματα και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε την ασφαλέστερη, γρηγορότερη και οικονομικότερη λύση στις απαιτήσεις σας.

icon-precision

Ακρίβεια

Η πολυετής εμπειρία μας και οι δεξιότητες που έχουμε καλλιεργήσει, μας επιτρέπουν να εκτελούμε εργασίες με ακρίβεια και σιγουριά.

icon-no-delay

Συνέπεια

Ως αποτέλεσμα της ακρίβειας στην εκτέλεση των εργασιών μας, μπορούμε με ασφάλεια και συνέπεια να εγγυηθούμε τους χρόνους μας.

icon-prices

Καλές τιμές

Και ως αποτέλεσμα της συνέπειας μας, μπορούμε να κοστολογίσουμε τις εργασίες μας σε χρόνους που ωφελούν εσάς και την επιχείριση σας.

Συνέπεια και υπευθυνότητα...

Μπορούμε να εξυπηρετήσουμε τις ανάγκες σας έχοντας διαμορφώσει ένα ευέλικτο μοντέλο εργασίας, επενδύοντας σε εξειδίκευση και εξοπλισμό.

Ασφάλεια

Τα ανυψωτικά μηχανήματα μας είναι ασφαλή, συντηρημένα από έμπειρους τεχνικούς και χειριστές μηχανημάτων.

Δίκτυο εξυπηρέτησης

Δίκτυο αξιόπιστων επαφών μας επιτρέπει να παρέχουμε ανυψωτικά μηχανήματα σε πολλές περιοχές της Ελλάδας.

Εναέρια καλαθοφόρα

Εργαζόμαστε ακίνδυνα, παραγωγικά και άνετα σε υψηλά σημεία πρόσβασης για οποιαδήποτε εργασία.

Γερανοφόρα

Μεταφορές σε όλη την Ελλάδα, με υπευθυνότητα και ασφάλεια από έμπειρους χειριστές.

Ασφάλεια και άξιοπιστία...

Η JSP Service προσφαίρει τις εξειδικευμένες υπηρεσίες της σε μεγάλους πελάτες και θα συνεχίσει να το κάνει δεδομένου του επαγγελματισμού μας και τις άρτιας κατάστασης του εξοπλισμού μας.

Η επιλογή σας θα σας ωφελήσει...

Στόχος μας είναι να βρισκόμαστε σε θέση να ικανοποιούμε όλες τις απαιτήσεις των πελατών μας, με ταχύτητα, ασφάλεια και αξιοπιστία, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Εξειδίκευση

Επαγγελματισμός

Μηχανήματα

Τιμές

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ


Καλαθοφόρο στο γήπεδο Πανιωνίου

Για τις τηλεοπτικές ανάγκες κάλυψης των ποδοσφαιρκών αγώνων για λογαριαμό της NOVA, η εταιρεία μας θα παρέχει σε όλο το πρωτάθλημα καλαθοφόρα οχήματα.

Καλαθοφόρο στις οδικές πινακίδες

Νέα συνεργασία της JSP Service με τεχνική εταιρεία που έχει αναλάβει την σύσφιξη των οδικών πινακίδων σε όλο σχεδόν το αστικό και εθνικό δίκτυο του νομού Αττικής.

Επισκευές κατασκευές

Η εταιρεία μας ειδικεύεται στην κατασκευή και ανακαίνιση κτιρίων. Προσφέρουμε γενική επισκευή, ηλεκτρικά, επισκευή γυψοσανίδας, αποκατάσταση ζημιών στο νερό, υδραυλικά, ξυλουργική, ελαιοχρωματισμοί, τοιχοποιία και πολλά άλλα.

about-us-news