Σύγχρονα καλαθοφόρα οχήματα και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό. Μάθετε περισσότερα →

Υπηρεσίες

services-top

Ασφάλεια και άξιοπιστία...

Κύριες μισθώσεις ανυψωτικών μας είναι στην κινηματογραφική βιομηχανία, την τηλεόραση, για επισκευές κτιρίων, στολισμούς, κλάδεμα και κοπή δέντρων, ελαιοχρωματισμούς, τοποθέτηση επιγραφών και άλλες πολλές εφαρμογές όπου μια καλή, αξιόπιστη και ασφαλή υπηρεσία αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα. Τα ανυψωτικά μας είναι ασφαλή, συντηρημένα από έμπειρους τεχνικούς και χειριστές μηχανημάτων. Το πρότυπο αυτό στη συνέχεια μεταφέρεται σε όλα όσα κάνουμε.

Όλα αυτά τα χρόνια έχει δημιουργήσει ένα δίκτυο με αξιόπιστες επαφές, τό οποίο μας δίνει τη δυνατότητα να παρέχουμε ανυψωτικά μηχανήματα σε πολλές περιοχές της Ελλάδος.

Ο ΣΤΟΛΟΣ ΜΑΣ

ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ


Αυτοκινούμενα καλάθια

Τα αυτοκινούμενα καλαθοφόρα εργασίας έχουν την δυνατότητα να προσεγγίσουν δύσκολες θέσεις εργασίας εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Η περιστροφική πλάκα των μηχανημάτων αυτών, μπορεί να περιστραφεί 360 μοίρες σε καθεμία κατεύθυνση.

Ο βραχίονας μπορεί να αυξηθεί ή να χαμηλώσει κατακόρυφα και οριζόντια, και να επεκταθεί (συμπτυγμένος) ενώ η πλατφόρμα εργασίας παραμένει οριζόντια και σταθερή.

Μπορεί να ελιχθεί προς τα εμπρός ή προς τα πίσω και να οδηγηθεί σε οποιαδήποτε κατεύθυνση από το χειριστή που βρίσκεται πάνω στο καλαθοφόρο, ακόμη και ενώ το καλάθι έχει ανυψωθεί.

Είναι ιδανικό μηχάνημα πρόσβασης για τους ανθρώπους που πρέπει να εργαστούν ακίνδυνα και γρήγορα στο ύψος πού θέλουν

Γερανοφόρα

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον τομέα των ενοικιάσεων γερανών. Μεταφορές σε όλη την Αττική και στην υπόλοιπη Ελλάδα, με υπευθυνότητα και ασφάλεια από έμπειρους διπλωματούχους χειριστές.

Τα μηχανήματα μας είναι με πιστοποιητικά καταλληλότητας για την άριστη λειτουργία και ασφάλεια. Οι γερανοί μας παρέχουν καρότσα (πλατφόρμα) για μεταφορά οικοδομικών υλικών, πακέτων, βαρέων μηχανημάτων.

Στόχος μας είναι να βρισκόμαστε σε θέση να ικανοποιούμε όλες τις απαιτήσεις των πελατών μας, στις πιο δύσκολες ειδικές μεταφορές, με ταχύτητα, ασφάλεια και αξιοπιστία, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Πύργοι φωτισμού

Τα εργοτάξια και οι χώροι εκδηλώσεων συχνά δεν διαθέτουν σταθερό φωτισμό ή υποδομή ισχύος. Ωστόσο, απαιτείται φωτισμός ακόμη και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές. Οι φορητοί πύργοι φωτισμού ξεχωρίζουν σε αυτό το σενάριο. Μπορούν να φωτίζουν αυτόνομα μεγάλες περιοχές. Μια ενσωματωμένη γεννήτρια ντίζελ παρέχει την απαιτούμενη ισχύ.

Ιδανικοί για εκδηλώσεις στο εργοτάξιο και για εργασίες επισκευής και συντήρησης, σε επιχειρήσεις διάσωσης, σε αυτοκινητόδρομους και σε εργοτάξια αεροδρομίων, σε δομικά και πολιτικά έργα, φωτίζουν τους χώρους εργασίας σας για να βελτιώσουν την αποδοτικότητα του εργατικού δυναμικού σας, τη συνολική παραγωγικότητα και επίσης διασφαλίζουν την ασφάλεια κατά τις κατασκευαστικές δραστηριότητες κατά τις σκοτεινές ώρες.

Καλαθοφόρα οχήματα

Τα καλαθοφόρα οχήματα προσφέρουν λύσεις στις απαιτήσεις σας γρήγορα, για οποιαδήποτε εργασία της αστικής και βιομηχανικής εγκατάστασης ή της συντήρησης.

Η πλήρης σειρά αρθωτών και τηλεσκοπικών εναέριων καλαθοφόρων πού διαθέτουμε, επιτρέπουν να εργαζόμαστε ακίνδυνα, παραγωγικά και άνετα σε υψηλά σημεία πρόσβασης.

Πλατφόρμες εργασίας

Οι πλατφόρμες πρόσβασης είναι ιδανικά ταιριαγμένες για να φτάσουν τους ανθρώπους στο ύψος εργασίας γρήγορα, ακίνδυνα και βολικά. Αυτή είναι η ιδανική λύση για κάθε αδέξιο πρόβλημα.

Η εταιρεία μας επενδύει συνεχώς στην απόκτηση των πιό σύγχρονων πλατφορμών πρόσβασης και παρέχει έτσι ασφαλέστερη, οικονομική και αποδοτική υπηρεσία.

Περονοφόρα

Η εταιρεία μας διαθέτει περονοφόρα οχήματα προς ενοικίαση. Τα μηχανήματα μας είναι με πιστοποιητικά καταλληλότητας για την άριστη λειτουργία και ασφάλεια.

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ


icon

Ανυψώσεις

# lines min
 • Κλάδεμα, κοπή δέντρων
 • Καθαρισμός υαλοπινάκων
 • Στολισμοί κτιρίων
 • Τοποθέτηση καμινάδων
 • Τοποθέτηση φωτισμού, φωτεινών επιγραφών
 • Τοποθέτηση γιγαντοαφίσων
$ 10
/
icon

Μεταφορές

# lines min
 • Ειδικές μεταφορές
 • Μηχανημάτων
 • Μεταλικών κατασκευών
 • Οικοδομικών υλικών
$ 10
/
icon

Εργασίες σε ακίνητα

# lines min
 • Επισκευές, επιδιορθώσεις κτιρίων
 • Ελαιοχρωματισμοί
 • Ηλεκτρολογικές εργασίες
 • Υδραυλικές εργασίες
 • Επισκευή γυψοσανίδων
 • Ξυλουργικές εργασίες
 • Τοιχοποιία
$ 10
/

Καλέστε μας τώρα...

και ζητήστε μια προσφορά